P+ søger Finansiel Controller til værdiansættelse af pensionskassens alternative investeringer

Vi søger en kollega med god forståelse for de finansielle markeder, der har lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø og et lille BackOffice-team, der samarbejder aktivt på tværs af alle afdelinger. Vi udvider vores team og søger en kollega, der vil være ansvarlig for værdiansættelsen af pensionskassens alternative Investeringer.

Du skal have erfaring med at analysere regnskaber. Det er et plus, hvis du har et godt kendskab til alternative investeringers anatomi samt en grundlæggende forståelse af principperne inden for bearbejdning af store datamængder.

En hverdag med spændende opgaver og stor berøringsflade
Du bliver en i et mindre specialiseret team med reference til regnskabschefen.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af:

 • Ansvarlig for den løbende værdiansættelse af pensionskassens investeringer herunder sikring af datakvaliteten
 • Udarbejdelse af ledelsesrapportering
 • Deltagelse i den løbende optimering og automatisering af interne processer vedrørende alternative investeringer
 • Deltage i udarbejdelse og vedligeholdelse af forretnings- og arbejdsgangbeskrivelser, således vi til enhver tid har en opdateret og fyldestgørende dokumentation for vores processer
 • Du skal have lyst til at deltage i dialog med investeringsforvaltere om deres værdiansættelsesmetode samt rapportering
 • Sikre et godt og tæt samarbejde og videns udveksling med Investerings- og Risikoafdelingen.
Vi forventer, at du har lyst til at blive oplært inden for afdelingens forskellige funktioner og bidrage til den daglige drift og udvikling i afdelingen.

Afdelingen har en stor berøringsflade med den øvrige del at pensionskassen, herunder tæt samarbejde med Risiko- og Investeringsafdelingen. Teamet varetager opgaver som ofte involverer samarbejde på tværs af de øvrige afdelinger.
 
Vil du være med til at sætte retning og kan du lide at arbejde med store datamængder?
På vores ønskeseddel til vores næste kollega står bl.a., at du har en relevant uddannelse med god regnskabsforståelse f.eks. cand.merc eller du kommer med en baggrund som revisor eller med erfaring med revision af finansielle instrumenter og alternative investeringer.

Derudover ser vi gerne at:
 • Du er superbruger af Excel, og det er et plus, hvis du har kendskab til programmering, såsom SQL, VBA eller Python.
 • Desuden forventer vi, at du har erfaring med håndtering af store datamængder 
 • Du er uformel i din omgangstone, men uden af miste det professionelle islæt
 • Du motiveres af en varierende hverdag
 • Du er ansvarsbevidst, struktureret og har øje for detaljen
 • Hvis du ser forbedringsmuligheder i igangværende processer, kommer du gerne med forbedringsmuligheder.
Vi tilbyder et mindre team med gode muligheder for udvikling
Pensionskassen P+ er en arbejdsplads præget af tillid, arbejdsglæde og engagement. Vi prioriterer godt samarbejde, klar kommunikation og ansvarlig ledelse. Vi har et stærkt fagligt miljø med store ambitioner og et aktivt samarbejde på tværs af afdelinger.
Da BackOffice er et lille team, er det vigtigt, at medarbejderne fagligt bakker hinanden op, og kan overlappe hinandens arbejdsområder.
Du vil få rig mulighed for at udvikle dig personligt i jobbet og være med til at skabe rammerne om dit fremtidige job ved at byde ind med forbedringsmuligheder.
Vi tilbyder kantineordning med mulighed for at købe mad med hjem, massage- og fysioterapiordning, sociale arrangementer og en personaleforening, som arrangerer diverse spændende aktiviteter, samt fleksibel arbejdstid.

Vil du være en del af holdet?
Lyder det som noget for dig, så send en kort motiveret ansøgning, kopi af dit eksamensbevis og dit CV til os inden den 4. februar 2022
 
Spørgsmål til stillingens faglige indhold kan rettes til Regnskabschef Sara Marie Grønning på telefon 4010 3225.
 
Tiltrædelse gerne 1. april 2022 hvis muligt og ellers snarest derefter.
Ansøg
Del i dit netværk

P+, Pensionskassen for Akademikere, er en af Danmarks største pensionskasser. Vi leverer ansvarlig pension til dem, der former Danmark og samler over 100.000 ingeniører, jurister og økonomer i én pensionskasse. Vi er omkring 100 medarbejdere, der varetager mange forskellige administrative funktioner for pensionskassernes medlemmer. P+ forvalter omkring DKK 160 mia. og har et voksende medlemstal samt indbetalinger. Vi har kontor i Flintholm Company House - lige ved Flintholm Station centralt på Frederiksberg. Læs mere om pensionskassen på vores hjemmeside og LinkedIn.
Frist:
Lokation: Dirch Passers Allé, 76, 2000 Frederiksberg
Kontaktperson:
Sara Marie Grønning Regnskabschef
Powered by Emply