Pensionsrådgiver søges til pensionskasse med 100.000 medlemmer

Brænder du for pensionsrådgivning, og har du erfaring med digitale processer, så er vi på udkig efter dig.

P+, Pensionskassen for Akademikere søger en fagligt stærk pensionsrådgiver, der har et udpræget servicegen og brænder for at rådgive og tale med vores medlemmer.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:
  • Pensionsrådgivning, sagsbehandling og administrativ opfølgning
  • Telefonisk og skriftlig kontakt med vores medlemmer
  • I samarbejde med teamet at videreudvikle den personlige rådgivning, indføre nye digitale processer og løbende bidrage til en øget tilfredshed hos vores medlemmer.
Vi lægger vægt på, at du motiveres af at levere en rådgivning kendetegnet ved et højt kvalitets- og serviceniveau, både telefonisk og skriftligt. Vores medlemmer er veluddannede og stiller krav til både faglig viden og rådgivning, hvorfor det er vigtigt at kunne behovsafdække det enkelte medlem.
Vi forventer at du:
  • er en erfaren pensionsrådgiver med solidt kendskab til pension, livscyklusprodukter og pensionsmarkedet generelt og har bestået IDD niveau AO05 fra Forsikringsakademiet
  • har gode kommunikative evner skriftligt og mundtligt
  • har erfaring med digitaliserede platforme
  • sætter sparring med kollegaer og teamånd højt og har gode samarbejdsevner.       
Samtidig er du initiativrig og leder selvstændigt efter nye og forbedrede måder at løse opgaver på. Du er som person grundig, serviceminded og forandringsparat og kan håndtere en travl hverdag – uden at miste overblikket. Du har gode menneskelige kompetencer og møder både kollegaer og medlemmer med empati og et smil.

Vi tilbyder et spændende job i vores Rådgivningsteam, som ud over dig består af 15 medarbejdere samt chefen for Rådgivning, Indbetaling & Salg, som du vil referere til. I vores team rådgiver vi vores medlemmer lige fra indtræden i pensionskassen til pensionering. Vi udvikler løbende den personlige rådgivning til vores medlemmer, analogt og digitalt, og er optaget af hver dag at levere et højt serviceniveau. Vi sætter en ære i at kunne lave sagsbehandlingen, mens vi har medlemmet i røret. Det kalder vi ”One and Done” til stor tilfredshed for vores medlemmer og vores rådgivere.

P+ er en arbejdsplads præget af tillid, arbejdsglæde og engagement. Vi tilbyder bl.a. en attraktiv pensionsordning, videreuddannelse, sundhedsforsikring, tandforsikring samt kantine-, frugt og fysioterapi- massageordning. Vi prioriterer godt samarbejde, klar kommunikation og ansvarlig ledelse.
Vi har et stærkt fagligt miljø med store ambitioner og et aktivt samarbejde på tværs af afdelinger. Vores medarbejdere i Rådgivning og Salg er højt kvalificerede og har erfaring fra pensionskasser, pensionsselskaber og banker. Hos os vil der blive lyttet til dine idéer og tanker, og du vil have mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.

Er du vores nye kollega? Lyder det som noget for dig, så send dit CV og en kort motiveret ansøgning til os via nedenstående link.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til chefen for Rådgivning, Indbetaling & Salg Helle Højgod Meinertz på telefon 81 77 27 70.
Vi besætter stillingen, så snart den rette kandidat er fundet og forventer at du kan tiltræde snarest muligt og senest den 1. november 2021.
 
Ansøg
Del i dit netværk

Pensionskasserne DIP og JØP er fusioneret pr. 15. november 2019. Nu hedder vi P+, Pensionskassen for Akademikere, og vi samler tæt på 100.000 ingeniører, jurister og økonomer i én pensionskasse. Vi er knap 95 medarbejdere, der varetager mange forskellige administrative funktioner for pensionskassernes medlemmer. P+ forvalter omkring DKK 150 mia. og har et voksende medlemstal samt indbetalinger. Vi har kontor i Flintholm Company House - lige ved Flintholm Station centralt på Frederiksberg. Læs mere om pensionskasserne på vores hjemmeside og LinkedIn.
Frist:
Lokation: Dirch Passers Allé, 76, 2000, Frederiksberg
Kontaktperson:
Helle Højgod Meinertz Chef for rådgivning og salg 81 77 27 70
Powered by Emply